Adelin

Service

Kwaliteitsgarantie

Trots kunnen wij melden dat wij sedert 2016 het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant ontvingen.
Antwerp’s Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen.
Het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Briljant is een initiatief van de stad Antwerpen en Antwerp World Diamond Centre (AWDC).
Enkel juweliers die aan strenge kwaliteitsnormen rond duurzaamheid, veiligheid, betrouwbaarheid, transparantie en service voldoen kunnen het label halen.

De zaakvoerder, Salomon Wijnberg, verklaart op eer dat te allen tijde conform de eisen van het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant gewerkt wordt.

Adelin bvba is tevens lid van
KGSO-CEJA - Belgische Kamer van Deskundigen gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechterlijke Opdrachten
Gilde van Diamant en Edelstenen, Antwerpen

Certificaten en taxaties

Adelin geeft advies bij expertises en/of geschillen bij nalatenschappen, zowel voor particulieren als ook voor o.a. notarissen en verzekeringen.
Huiscertificaten kunnen op aanvraag afgeleverd worden.

Reparaties

Het herstellen van een antiek juweel is een specialiteit. Adelin werkt samen met zorgvuldig geselecteerde ateliers die gespecialiseerd zijn in de herstelling van oude en antieke juwelen. Alle juwelen worden met respect gerestaureerd. Zo zal er bijvoorbeeld bij een ring waar een diamantje ontbreekt gezocht worden naar een diamantje geslepen in dezelfde periode. Hiervoor kunnen wij beroep doen op een uitgebreide collectie aan edelstenen (diamant, saffier, robijn, smaragd) en halfedelstenen (zoals onder meer topaas, granaat, opaal en vele andere) geslepen over een periode gaande van ca 1600 tot heden. Voor iedere reparatie kunnen wij de klant een prijsopgave bezorgen. Deze prijsopgave is kosteloos.

Bezoek onze winkel