Adelin

De collectie

“Wij koesteren het verleden in het heden”

Gevestigd in het historisch centrum van Antwerpen vindt u onze zaak Adelin. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van antieke juwelen, Art Deco meubelen, -objecten en -verlichting. Onze ‘Horlogerie’ biedt een mooie collectie aan vintage horloges aan.

Authenticiteit en originaliteit primeren, los van de prijs of omvang van een object. Eerlijke producten vormen de basisregel van dit huis. Ons aanbod varieert voortdurend, omdat elk stuk uniek is en na verkoop plaats maakt voor een ander uniek stuk.

Met het geluid van paardenkoetsen op de achtergrond zorgen wij ervoor dat u verliefd wordt op een origineel juweel met oude slijp of roos geslepen diamanten. Wij slepen u mee in het verhaal achter dat ene Art Deco meubel of horloge.

Bezoek onze winkel

Antieke juwelen

Onze collectie bestaat uit zorgvuldig uitgezochte antieke juwelen. Bij ons vindt u nog authentieke diamantjuwelen met oude slijpvormen. Wij kunnen een uitgebreide collectie juwelen aanbieden met name uit de art nouveau en de art deco periode.

Trots kunnen wij melden dat wij sedert 2016 het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant ontvingen. Antwerp’s Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen.

Kwaliteit, vakmanschap en service staan hierdoor hoog in ons vaandel

Horlogerie

Zeker een bezoek waard om onze mooie collectie aan vintage & klassieke horloges te komen bekijken. De horloges dateren van na 1915, maar het accent ligt in het bijzonder op de jaren ‘50 en ‘60.

Elk horloge is in uitstekende staat, vertelt een heel eigen verhaal en vertegenwoordigt met bravoure de horlogemakerskunst. De natuurlijke patine maakt het extra bijzonder. Onze collectie bevat onder meer merken als Rolex, Patek Philippe, Jaeger LeCoultre en Chronograph Suisse.

De combinatie van objecten verandert steeds, wat van elk bezoek aan onze winkel een nieuwe ontdekking maakt.

Art Deco meubels, objecten & verlichting

Adelin is in bezit van een geselecteerd aanbod aan Art Deco meubels, -verlichting & -decoratie stukken. Wij specialiseren ons in de modernistische Art Deco met stukken van Jacques Adnet, Wolfers, Boch, Delgué en andere.

logo RTL4