Adelin

De verzameling

Adelin is een zaak met een ziel, die een bepaalde eenvoud, zelfs laagdrempeligheid uitstraalt. Van bij de eerste kennismaking krijgt u een zeer persoonlijke maar professionele toets mee.

Authenticiteit en originaliteit primeren, los van de prijs of omvang van een object. Kwaliteit, vakmanschap en service staan hierdoor hoog in ons vaandel. Eerlijke producten vormen de basisregel van dit huis. Ons aanbod varieert voortdurend, omdat elk stuk uniek is en na verkoop plaats maakt voor een ander uniek stuk. De combinatie van objecten verandert steeds, wat van elk bezoek aan ons huis een nieuwe ontdekking maakt.

Bezoek onze winkel

Horlogerie

Recent openden we Retronome, een online platform waar we onze mooie collectie aan vintage & klassieke horloges uitstallen en verkopen. De horloges dateren van na 1915, maar het accent ligt in het bijzonder op de jaren ‘50 en ‘60.

Elk horloge is in uitstekende staat, vertelt een heel eigen verhaal en vertegenwoordigt met bravoure de horlogemakerskunst. De natuurlijke patine maakt het extra bijzonder. Onze collectie bevat onder meer merken als Rolex, Patek Philippe, Jaeger LeCoultre en Chronograph Suisse.

Reparaties

Adelin werkt samen met zorgvuldig geselecteerde ateliers die gespecialiseerd zijn in de herstelling van oude en antieke juwelen. Voor iedere reparatie kunnen wij de klant een kosteloze prijsopgave bezorgen.

De zaakvoerder, Salomon Wijnberg, verklaart op eer dat ten allen tijde conform de eisen van het kwaliteitslabel & de KGSO gewerkt wordt.